24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salariatii CET Braila protesteaza prin greva foamei

Saracia ii impinge spre greva foamei in speranta impresionarii in vederea primirii salariilor. Salariatii CET Braila se plang ca nu si-au mai primit salariile de 3 luni. Situatia CET Braila nu este un roz, activitaea institutiei nu mai prezinta rentabilitate si debranseaza fortat utiliatorii din zonele considerate cu profit zero pentru CET, oferind chiar ajutor pentru cumparraea de centrale termicesau convectoare brailenilor. CET Braila numara 40 de angajati dintre care 6 au decis cade astzi sa intre in greva foamei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.