24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sanatatea ne este pandita de virozele specifice sezonului

Virozele specifice sezonului rece incep saisi faca din ce in ce mai mult victime. Deja medicii de familie braileni au in ingrijire peste 600 de cazuri de viroze la cer se adauga cazurile neinregistrate in care indivizii se trateaza individual. Campania de vaccinare contra virozelor inca nu a inceput, abia cu 1 noiembrie vor fi disponibil dozele pentru imunizare. leacurile babesti, alimentatia bogata in vitamina C si imbracamintea corespunzatoare sunt armele la care putem apela pentru a face fata pericolului virozelor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.