24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sanatatea umana in pericol din cauza virusului West Nile in Dallas

Stare de urgenta sanitara declansata in Dallas din cazuza cauza virusului West Nile. 17 persoane au murit din cauza virusului West Nile. Sudul SUA este in alerta sanitara. În total, 693 de cazuri de îmbolnăviri şi 26 de morţi au fost înregistrate de la începutul anului de autorităţile sanitare americane pe întreg teritoriul Statelor Unite. Texasul are cel mai mare număr de cazuri şi morţi înregistrate.

Virusul a afectat deja 381 de persoane în acest stat de la începutul anului, conform autorităţilor sanitare locale. "Texas este pe cale să înregistreze un număr record de cazuri de la apariţia bolii în 2002", subliniază acestea.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.