24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarbatorile de iarna i-au prins fara indemnizatie pe galatenii cu handicap

O mare parte a persoanelor cu dizabilităţi din judeţul Galaţi nu a avut, de sărbători, bani de medicamente şi mâncare. Oamenii nu au primit indemnizaţia de câteva sute de lei pe luna noiembrie, şi care ar fi trebuit achitată până la finele lui decembrie.

Pe 15 decembrie, în conturile persoanelor cu dizabilităţi ar fi trebuit să itre indemnizaţiile pe noiembrie. Cele câteva sute de lei pe care le primesc lunar le sunt necesare oamenilor cu handicap pentru a-şi cumpăra medicamente şi mâncare, numai că de sărbători nu au avut această posibilitate. În încercarea de a afla de la instituţiile abilitate ce se întâmplă cu banii care li se cuvin, beneficiarii care nu au primit banii au fost pasaţi de la o uşă la alta.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.