24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scandal in Braila in cartierul Brailita

Luni seara, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat in cartierul Brailita sa intervina pentru aplanarea unui scandal produs de catre trei barbati, aflati sub influenta bauturilor alcoolice.

Ajunsi la adresa indicata de dispecer, jandarmii au realizat ca cel care a facut sesizarea era prieten de pahar cu agresorii, cu care avea neintelegeri mai vechi.

Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, cei trei barbati au inceput sa-i adreseze injurii proprietarului, care au culminat cu pagube materiale.

Toate geamurile de tip termopan de la ferestrele cu vedere spre strada au fost facute tandari de catre cei trei indivizi.sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.