24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scandal in localul brailean Black Ball

Mai multe persoane s-au incaierat, in noaptea de vineri spre sambata, la sala de biliard din Black Ball, din cartierul Hipodrom, doua persoane fiind agresate.

Scandalul a pornit in toiul noptii, in jurul orei 3.00 una dintre victime fiind preluata de ambulanta si dusa la spital. In altercatie au fost implicate mai multe persoane, care, dupa ce au impartit pumni si picioare, si-au luat talpasita.

"Un barbat de 42 de ani a fost agresionat. A suferit in urma agresiunii un traumatism cranio-cerebral acut inchis si traumatism membru superior.

Victima a fost transportata la Unitatea de Primire Urgente pentru ingrijiri medicale", ne-a precizat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Braila, Silviu Radu.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.