24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scoala de actori in Braila

Oportunitate de a fura meserie de la actori de seama in Braila. Persoanele pasionate de actorie pot lua parte la lectiile din cadrul Atelierului de Teatru Ciresarii din Braila unde vor invata din tainele lumii teatrului. Proiectul se adresează tuturor copiilor, adolescenților și tinerilor din Brăila, de la grădiniță, până la școala generală și liceu, fiind vorba inclusiv despre elevii de clasa a XII-a care se pregătesc  să susțină examenul de admitere la o facultate de teatru. Ivaşcu Monica, Pintileasa Liviu, Andron Elena și regizorul Nichifor Radu sunt care vor preda lectiile actoricesti timp de 9 luni, cat are un ciclu de curs.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.