24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scolile si institutiile publice brailene vor avea Internet wireless gratuit

Victor Ponta vrea Internet wireless gratuit. Premierul Victor Ponta are in plan oferirea de Internet wireless gratuit in scoli dar si in institutiile publice. Ministerul Comunicatiilor are sarcina de a introduce chiar din 2013 un proiect care sa ofere retea gratuita de Internet wireless in scolile romanesti dar si in institutiile publice.Premierul Ponta a tinut totusi sa precizeze: Aveti grija ca in timpul orelor sa nu stea toata lumeape Internet.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.