24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scumpiri de sezon din luna iulie si pentru braileni

Scumpiri la moda in luna iulie. Doar ce am pasit in luna lui cuptor si deja au intrat in vigoare scumpirile pentru gaze naturale şi curent dar si pentru ţigări. Autoritatile ne pun in fata unui nou val de scumpiri care ne lesina buzunarele secate si mai mult. Ce-i drept de luna aceasta putem vorbi mai ieftin în străinătate, dar oare compenseaza acest lucru cu restul?!... Si Fiscul isi ascute ghiarele pentru ca rau platnicii sa isi mai achite din datorii. Fiscul începe executarea silită a celor care nu şi-au plătit dările.
Romania trebuie sa intre in rand cu UE, macar atunci cand vine vorba de preturi, nu? Ca de salarii nici nu incape vorba, de altfel...
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.