24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sectiile de votare ii asteapta pe braileni pe 10 iunie

Primarul Municipiului Brăila ing. Aurel Gabriel Simionescu a anunţat, ieri, în cadrul conferinţei de presă săptămânală, arondarea străzilor pentru secţiile de votare din municipiul Brăila.

Primăria Brăila a decis, săptămâna trecută, delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare pentru circumscripţia electorală nr. 1 Brăila, pentru alegerile locale de pe 10 iunie din acest an. Este vorba de 139 de secţii de votare, spaţiile pentru amenajarea lor fiind cele deja obişnuite de la precedentele tururi de scrutin, astfel că cetăţenii îşi vor alege primarul, preşedintele de Consiliu Judeţean şi consilierii locali şi judeţeni în secţiile cunoscute.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.