24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sef de cersetori condamnat la inchisoare in Braila

A cazut unul dintre sefii retelelor de cersetorie din Braila. Pentru 5 ani de zile va sta in spatele gratiilor. Constantin Pleşcan, poreclit „Raj”, individ condamnat deja, de către Tribunalul Corecţional din Quimper, Franţa, pentru poxenetism în formă agravată, a primit miercuri, 19 iunie, 5 ani de închisoare, de data aceasta pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane. Adus sub escortă de la Paris, Pleşcan mai este judecat într-un dosar penal, pentru aceeaşi infracţiune gravă. Ambele cauze se află pe rolul Tribunalului Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.