24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Septuagenar accidentat chiar pe trecerea de pietoni

Vineri, 25 iulie 2014, la orele 8:30, I.Daniel (46 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe strada Şcolilor, a virat stânga pe bulevardul Al.I.Cuza, moment în care l-a surprins pe brăileanul C.Alexandru (76 de ani), care traversa strada pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni.

După producerea impactului, victima a suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, fără să rămână internat.

Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.