24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sexagenar violent cu vecinul de 24 de ani

În dimineaţa zilei de 13 noiembrie 2013., în jurul orelor 10:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Tufeşti au fost sesizaţi de localnicul P.Ionuţ (24 de ani), cu privire la faptul că, la data de 13.11.2013, la orele 9:00, în timp ce se afla pe stradă, în faţa locuinţei lui, a fost lovit cu un băţ în zona capului de către C.Vasile (63 de ani), vecin.

Fiind audiat, acesta din urmă a declarat că, în aceeaşi zi, pe fondul unui conflict spontan, a fost şi el agresat de P.Ionuţ, împotriva căruia a formulat plângere penală.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.