24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sfarsit chinuitor pentru o batrana din localitatea Perisoru

Batranetea unei femei de 82 de ani a fost intrerupta de actele violente ale unui taner de numai 21 de ani care a profitat sexual de batrana, lasand-o la final intr-o balta de sange. Postasul este cel care a descoperit trupul femeii fara suflare. "Maradona" de Perisoru, respectiv Gheorghe Cristinel, este tanarul identificat de politisti dar si cel care si-a recunoscut faptele. Tanarul nu era un strain pentru batrana pentru ca o ajuta la treburile casnice. Daca pentru multi dintre faptasii care ajung sa ucida, motivul initial al infractiunii sunt banii, anchetatorii spun ca individul nu a intrat în locuinţa bătrânei pentru a o jefui, în casă fiind găsiţi toţi banii de pensie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.