24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sfarsit de an cu somaj marit

Sfarsitul de an aduce le lista somerilor un numar mai mare si la nivelul Brailei. Tot mai multe afaceri de colt sau firme mici isi inchid activitatile pentru a nu iesi la sfarsit de luna pe minus.
Nici firmele mari nu reusesc sa isi mai tina salariatii, la nivel local Laminorul Sa pare ca se stinge iar viitorul angajatilor este incert; uzina brăileană a raportat pentru primele nouă luni o cifră de afaceri de 146,7 milioane lei, în scădere de 5,3 ori.
Randurile somerilor braileni se ingroasa. În evidenţa A.J.O.F.M. Brăila, la data de 30.09.2012, se aflau înregistraţi 7807 şomeri, în creştere cu 635 persoane faţă de aceeaşi dată a anului anterior.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.