24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sfarsit de octombrie friguros si pentru zona noastra

Temperaturile au scazut o data cu venirea sfarsitului de octombrie. Chiar daca ziua de duminica a fost una placuta si multi braileni au ales sa faca o plimbare, profitand de o zi calda de toamna, cu o maxima de 21 grade Celsius, ziua de luni a venit cu o racure drastica iar meteorologii ne anunta ca in perioada 26 octombrie - 8 noiembrie racirea vremii va continua.
In zona Munteniei până pe data de 28 octombrie, regimul termic mediu se va menţine în mod constant mai ridicat comparativ cu mediile multianuale ale perioadei. Pe 29 şi 30 octombrie va avea loc un proces de răcire accentuată şi se vor atinge, în medie, temperaturi minime de 3 grade şi maxime de circa 12 grade, ce vor caracteriza o vreme rece pentru data respectivă. Între 31 octombrie şi 2 noiembrie regimul termic va marca o creştere treptată, iar în intervalul 2-8 noiembrie valorile termice vor scădea uşor de la o zi la alta, devenind apropiate de cele climatologic normale pentru prima decadă a lunii noiembrie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.