24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sifonarea banilor publici pentru sterilizarea cainilor la Braila

Primaria Braila, cel putin pe hartie, face eforturi de a limita inmultirea cainilor maidanezi care populeaza strazile orasului. Locuitorii s-au obisnuit cu ei, cainii maidanezi fac parte, parca, din savoarea Brailei.
Revenind la practica, la realitate, nimeni nu isi doreste sa iasa la promenada si sa se intalneasca cu haite de maidanezi in cautare de mancare.
Prietenul omului, cum este denumit cainele, devine foarte agresiv cand este salbatic si cand are impresia ca i se calca teritoriul. Si cum strazile Brailei reprezinta domeniul public pe care zi de zi se perinda oamenii, conflictul dintre om si animal apare inevitabil.
Domnia cainilor pare bine impartita pe zone in oras, asemenea batalioanelor din armata, evidentiindu-se cate un lider in fiecare grupare, spre teroarea trecatorilor.
Pe hartie cainii maidanezi sunt sterilizati, realitatea insa spune altceva.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.