24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simionescu sau Cibu la Primaria Braila 2012

Se apropie, incet dar sigur, marea batalie electorala pentru Primaria Braila 2012. Daca la PSD Braila lucrurile se cam stiu, in sensul ca actualul primar, Simionescu, va candida, ramane un mister care va fi contracandidatul lui din partea puterii.

Initial PDL a anuntat acum cateva luni ca Balcan Viorel va fi candidatul pentru Primaria Braila (Alegeri Braila 2012: Dumitriu la CJ Braila si Balcan la Primaria Braila).

Astazi, lucrurile par sa se schimbe radical, Cibu (UNPR) anuntand ca el va fi candidatul (aliantei, sau ce-o fi?) PDL-UNPR.

"Este foarte posibilă o condiţionare legată de persoana celui care va candida la primăria Brăilei. Dacă protocolul se va semna şi candidatul UNPR la primărie va ieşi mai bine în sondaje decât Viorel Balcan, acesta îşi va retrage candidatura  şi partidul al cărui membru este îl va susţine pe candidatul celor din UNPR" ( Cibu Constantin). (sursa: Ziarul Viata Brailei)

Reactiile din ziarele brailene sunt contradictorii (normal), cel mai vehement fiind Info Braila care titreaza: "FOSTUL PRIMAR ISI ARATA ADEVARATA FATA DEMONSTRAND CA PACALESTE ELECTORATUL DE CATE ORI “VREA MUSCHII LUI”. Parvenitismul politic al fostului primar Constantin Cibu depaseste imaginatia unui om sanatos la cap. Pentru a treia oara, Cibu arata oficial ca il doare-n cot de propriul electorat si anunta senin ca se pregateste sa candideze pentru fotoliul de primar din partea PDL!"

Asa ca..... "La arme baieti!" 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.