24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinucidere la Spitalul Judetean Braila

Un barbat a decis singur sa isi puna capat zilelor chiar in Spitalul Judetean Braila. Barbatul in varsta de 67 de ani fusese diagnosticat recent cu cancer pulmonar si era de o saptamana internat la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean, unde incepuse tratamentul cu citostatice. Se pare ca nu a putut rezista psihic sa infrunte boala. Trupul sau neinsufletit a zacut mai bine de 8 ore in gradina Spitalul Judetean, pentru ca nimeni nu s-a gindit ca omul s-a sinucis. Duminica noaptea, depresia si durerile si-au spus cuvantul, asa ca barbatul a iesit pe un hol al spitalului, a fumat o ultima tigara, apoi s-a aruncat in gol.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.