24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Situatia CET Braila se inrautateste continuu

CET Braila continua cu tendinta negativa de existaenta dat fiind ca situatia se agravează pe zi ce trece, societatea de termoficare adunând din ce în ce mai multe datorii către furnizori şi stat. Pe lângă datoriile istorice, societatea se confruntă şi cu un număr din ce în ce mai mare de debranşări, fapt care poate duce la închiderea societăţii.

Primarul Brăilei, Aurel Simionescu: Fac un apel către cetăţenii racordaţi la CET să îşi plătească consumul de iarna trecută. Noi vom termina de achitat subvenţia de 45% în luna august. Trebuie să ajungem cu datoriile la 0, oamenii trebuie să înţeleagă că şi datoriile către CET sunt o obligativitate, precum sunt şi cele la curent şi la gaz.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.