24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Situatia incerta ii instiga la proteste pe angajatii Laminorul

Angajatii combinatului brailan Laminorul sunt hotarati sa isi strige din nou nemultumirile in strada. De data aceasta nu vor mai pichetasediul Laminorul ci isi vor manifesta durerile in fata Prefecturii Braila, urmatorul nivel unde vor sa ajunga cu pichetarile fiiind Ambasada Rusa de la Bucuresti.

"Am realizat că nu mai avem nicio şansă. Am avut suficientă răbdare să vedem cum se derulează lucrurile aici, în unitate, cu noul patron. Ştiu că s-a făcut o proiecţie de buget pentru o eventuală reluare a activităţii de producţie în uzină şi s-a trimis la patron, însă cifrele trecute acolo sunt nerealiste cu mult costurile reale. E simplu praf în ochi pentru că până la urmă, chiar şi aşa, cu sumele mici, de unde să aibă patronul 8 sau 9 milioane de euro pentru repornirea activităţii? Între timp, toţi sunt cu ochii pe fierul vechi din uzină pentru valorificare. Ba am mai aflat că şi lotul de teren de la Dunăre ar fi fost vândut. Lucrurile sunt clare pentru mine: singura şansă de salvare a uzinei şi de asigurare a salariilor este insolvenţa, drept pentru care vom accelera lucrurile pe această variantă. O parte dintre salariaţi privesc cu neîncredere ideea dar dacă amânăm lucrurile nu rezolvăm nimic. Până la urmă insolvenţa înseamnă şi o şansă de relansare prin implementarea unui plan de reorganizare. Ori poate vine un investitor mai serios, care să cumpere integral ori pe bucăţi uzina, dar în niciun caz nu pot asista impasibil cum este dezmembrată la fier vechi. În data de 15 martie vom picheta sediul Prefecturii, iar undeva la finele lunii vom face acţiunea de protest în faţa Ambasadei Rusiei", a declarat preşedintele Sindicatului "Metal 94", Constantin Iarca.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.