24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Situatia scolilor afectate de vremea nefavorabila 10 februarie 2012

Potrivit datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene si centralizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului astazi, 10 februarie 2012, ora 10.00, în 14 judete activitatea unitatilor de învatamânt se desfasoara în mod normal, nefiind afectata de temperaturile scazute. Urmare a deciziilor luate pe plan local, în patru judete (Iasi, Buzau, Vrancea si Dolj) cursurile sunt integral suspendate pâna la sfârsitul saptamânii în curs, în timp ce în judetul Braila sunt închise scolile din mediul rural.

În celelalte judete, situatia se prezinta astfel: 14 inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor în mai putin de 10 unitati de învatamânt, 6 judete înregistreaza maximum 100 de unitati de învatamânt închise, iar alte 8 judete - peste 100 de unitati de învatamânt închise.

În total, la nivel national, se înregistreaza un numar de 3.380 de unitati de învatamânt închise (fata de 2.952 în ziua precedenta).

Linia speciala Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezinta indicativul telefonic al judetului) ramâne în continuare la dispozitia parintilor pentru a afla în timp real situatia unitatilor de învatamânt în care sunt înscrisi elevii. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.