24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Situatie tensionata in sedinta de plen a Camerei Deputatilor

Fortele politice opuse se bat cap in cap cand sunt adunate la un loc. In cadrul sedintei de plan a Camerei Deputatilor, scandalul este o prioritate printre parlamentarii care isi masoara puterea in functie de orientarea politica si isi varsa frustrarile de ordin politic, calcand in picioare deontologia meseriei lor. Scena politicii romanesti are parte de show-uri nu tocmai in masura sa prinda in actele politicii.

Astazi, deputaţii PDL au ameninţat că părăsesc şedinţa Camerei Deputaţilor, imediat după deschiderea sesiunii parlamentare extraordinare şi au solicitat apel nominal pentru verificarea cvorumului de şedinţă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.