24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Socrul i-a furat coloriferele si i-a distrus toaletele

Furt in famile. Vineri, la orele 15:30, B.E., din Brăila, a reclamat la Poliţie faptul că, din anul 2009 şi până în prezent, socrul său, M.C., din municipiu, a pătruns în imobilul lui, unde avea acces permanent pentru a-l întreţine, şi a sustras din interior nouă calorifere din fontă şi un boiler electric, distrugând şi trei vase de toaletă, din ceramică.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi distrugere, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 3.000 de lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.