24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Socul pierderii postului de prim-ministru

Ungureanu nu si-a revenit din socul pierderii postului de prim-ministru
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a sustinut, marti, ca Mihai Razvan Ungureanu nu si-a revenit din socul pierderii postului de prim-ministru, iar proiectul anuntat de acesta este o formula pe care au mai încercat-o si altii si care nu a dat niciun rezultat.

"Eu cred ca domnul Ungureanu nu si-a revenit dupa socul pe care l-a trait dupa pierderea guvernarii si caderea din postul de prim-ministru. A pierdut doua posturi foarte importante - sef la SIE si prim-ministru. Acum, fiind în postura doar de cetatean român sau ce catedra mai are dânsul pe la Iasi, încearca formule pe care le-au încercat si altii înaintea dânsului si nu au dat niciun rezultat, asa ca nu avem nici de ce sa ne îngrijoram, nici sa fim foarte atenti la ce spune domnul Ungureanu", a spus social-democratul.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 Tv, ca se gândeste sa constituie o asociatie, care s-ar putea numi Initiativa Civica de Centru-Dreapta, el opinând totodata ca este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima o platforma comuna.

Cezar Preda crede că iniţiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu de a înfiinţa o asociaţie prin care să regrupeze forţele de dreapta nu ajută cu nimic PDL.

"Eu sunt cu ghilimelele de rigoare prea bătrân în politică să nu-mi dau seama că această decizie a lui Mihai Răzvan Ungureanu nu ne ajută cu nimic pe noi acum, PDL şi nici dreapta. Noi suntem în alegeri locale, suntem canalizaţi pe ceea ce înseamnă explicarea guvernării pentru a reuşi să ne păstrăm baza partidului în autorităţile locale", a spus deputatul PDL la RFI. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.