24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofer beat la volanul unui moped neinregistrat

Sambata dimineaţă, la orele 3:25, poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei l-au depistat în trafic, pe strada Şcoala Veche, din oraş, pe localnicul L.M. (21 de ani), în timp ce conducea un moped neînregistrat şi având reţinut permisul de conducere categoria „B”.

Acesta emana halenă alcoolică şi, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că avea 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care are permisul de conducere reţinut, conducerea unui autovehicul neînregistrat/neînmatriculat pe drum public și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentaţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.