24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofer cu alcolemie pe drumurile din comuna Tufesti

La data de 21 februarie a.c., la orele 00:25, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru, cu ocazia exercitării atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Tufeşti, l-au depistat pe localnicul G.E. (34 de ani), în timp ce conducea autoturismul, emanând o puternică halenă alcoolică.

Întrucât a refuzat să se supune testării cu aparatul etilotest, poliţiştii l-au condus la Centrul Medical de Permanenţă Însurăţei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal, conform O.U.G. 195/2002 (republicată).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.