24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofer fara permis a accidentat o fetita din Galati

Şoferului de ocazie i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului. Dacă familia fetiţei va depune plângere ar putea fi cercetat şi pentru vătămare corporală din culpă.

Marius S., în vârstă de 33 de ani, din satul gălăţean Tălpigi, comuna Ghidigeni a avut chef de o plimbare la volan chiar dacă nu are permis de conducere şi în timp ce străbătea uliţele satului a accidentat o fetiţă în vârstă de 12 ani.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.