24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soferii braileni circula in conditii de iarna

Nu sunt persoane sau autoturisme care să fi rămas blocate în zăpadă. Iarna şi-a intrat serios în drepturi şi la Brăila. Probleme sunt îndesebi pe drumurile comunale, dar şi la ieşirile spre Râmnicu Sărat şi Buzău.

În zona Ianca- Şuţeşti, unde a nins viscolit toată noaptea s-au format suluri de zăpadă, însă echipele de urgenţă acţionează pentru degajarea şoselei. Şoferii au fost sfătuiţi să nu plece la drum decât dacă este strict necesar.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.