24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soferul emana miros de alcool la controlul politistilor

La data de 9 octombrie 2013, la orele 19:20, poliţiştii rutieri din cadrul  Poliţiei oraşului Ianca au oprit pentru control, pe DC 35, în afara localităţii Perişoru, oraşul Ianca, autoturismul condus de A.Vasile (55 de ani), din satul Berleşti, oraşul Ianca.

Întrucât emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.