24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Solar Eda Galati instalatii incalzire panouri solare

Solar EDA a fost creata pentru a oferi solutii energetice regenerabile pentru piata rezidentiala din Romania (panouri solare pentru apa calda si aport la sistemul de incalzire, panouri fotovoltaice, turbine eoliene s.a). Solar EDA Galati si-a propus sa ofere alternativa combustibililor fosili clasici. Datorita cresterii preturilor combustibililor clasici, Solar EDA Galati sfatuieste consumatorii sa se orienteaze catre un sistem alternativ de producere a energiei.

Servicii oferite:
    Montaj panouri solare galati
    Vanzare panouri solare Galati
    Incalzire in pardoseala Galati
    Panouri solare Casa Verde
    Instalatii termice
    Instalatii sanitare Galati
    Montaj Aer conditionat Galati
    Centrale termice

Adresa: Str. Alba Iulia, nr. 5. Galati
Telefon: 0763699694
Fax: 0336815665
E-mail: solareda@yahoo.comUrl: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.