24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somajul l-a dus in pragul sinuciderii pe un galatean

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit de angajaţii CFR într-un vagon de marfă. El plecase de acasă de circa două săptămâni şi şi-a pus capăt zilelor nu înainte de a scrie un bilet de adio pentru concubina lui.

Cadavrul îngheţat bocnă al lui Cătălin Buturugă (45 ani) din Galaţi a fost descoperit ieri dimineaţă, în gara de mărfuri vechi. Trupul care atârna într-o funie, într-un vagon gol, a fost găsit de lucrătorii CFR, care au anunţat imediat Poliţia Transporturi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.