24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Someri mai putini in Braila

Locurile de munca pare ca si-au gasit mai repede proprietari in Braila. statisticile indica faptul ca numarul somerilor in Braila este in scadere. Cifrele indica o scadere cu 5,13 % a numarului smerilor din Braila. Dacă la sfârşitul lunii martie 2012 rata şomajului la Brăila era de 5,76 de procente, iar la sfârşitul lunii aprilie, şomajul a scăzut ajungând la 5,37 procente, iar la finele lunii mai rata şomajului era de 5,22 pp, iată că şI la finele lunii iunie şomajul a scăzut. Un lucru îmbucurător este că din lună în lună sunt mai puţini şomeri chiar dacă sunt cu câteva zeci de persoane, astfel că la sfârşitul lunii mai rata şomajului era de 5,13 procente.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.