24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sondaje: Bunea Stancu - Sergiu Diacomatu

Observam ca foarte multe din ziarele brailene, scrise sau online, au inceput, desi nu o spun la modul direct, sustinerea unuia sau altuia dintre candidatii la alegerile locale din 2012, fie la municipiu fie la judet. Bunea Stancu sau Sergiu Diacomatu?

Aceasta o poate observa fiecare brailean care prefera sa citeasca stirile din Braila online si nu cumpara kilograme de maculatura lunar doar pentru a citi mica publicitate din Braila.

De exemplu, sunt ziare din Braila care  au pagini pline de reclame, anunturi si comunicate de presa (cei drept sub forma unor articole de stiri: mai modificam pe ici pe colo) emise de institutii publice, cu exceptia la unu doua articole despre violatori, spagari sau smenari.

Mai mult, unele ziare someaza public (si ameninta voalat) viitorii candidati la alegerile locale din Braila sa isi faca cunoscute (vezi doamne) proiectele musai pe siteul sau in ziarul lor.

Forum Braila propune brailenilor (si nu candidatilor) sa spuna viitorilor candidati la Primaria Braila sau Consiliul Judetean (sa nu uitati ca si consilierii braileni au un cuvant greu de spus) ce vor de la ei in urmatorul mandat ?

Cum pot face brailenii acest lucru ? Fie adaugand o intrebare fiecarui candidat la alegerile locale Braila prin formularul de mai jos (nu necesita cont si nu se stocheaza date despre persoane) sau transmiteti intrebarile, sfaturile si doleantele dvs. prin pagina de contact


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.