24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorin Ovidiu Badalan vrea sa impuna ordine in PPDD Braila

Virgil Andronescu.De ce s-a luat decizia de schimbare a presedintelui organizatiei judetene Braila dl Gheorghe Chiru?

Sorin Ovidiu Balan: Nu a fost vorba de nici o decizie de schimbare de la presedintia organizatiei Partidului Poporului Dan Diaconescu a dlui Gheorghe Chiru, deoarece acesta si-a dat demisia pe data de 9. Va spun ca, contrar unor zvonuri care spuneau ca alti membrii si sefi de filiale vor pleca dupa dansul, tocmai din aceasta  cauza i-am rugat pe cei cativa dintre ei aici prezenti sa ramana pentru a arata ca suntem un partid unit. Domnul Chiru a fost asuigurat de cateva ori la Bucuresti ca nu exista nici un alt om care sa-l inclocuiasca deocamdata si ca noi nu am avut nici un fel de intelegere nici cu domnul Carligea si nici cu altcineva. Domnul Chiru trebuia sa ramana presedinte al organizatiei judetene Braila.sursa: infoest.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.