24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Imobiliare Galati

Spatii servicii intermedieri imobiliare

Spatii este o marca a trustului Makinvest. Compania Spatii asigura servicii de intermedieri imobiliare si are in proprietate si administrare active in orasele Galati, Braila, Tg. Jiu, Orastie, Focsani, Insuratei si Faurei.
     Prin suprafata totala a spatiilor detinute compania noastra se situeaza printre cei mai importanti jucatori de pe piata imobliara din zona Galati-Braila detinand aproximativ 30% din spatiile disponibile pentru activitati economice.
    In virtutea valorilor ce stau la baza culturii noastre organizationale (Stabilitate, Profesionalism, Asistenta, Tehnologie, Inovatie si Investitie) am reusit sa stabilim relatii foarte bune si de lunga durata cu partenerii nostri.
    Ne propunem sa oferim acele conditii si servicii necesare partenerilor nostri, de natura sa satisfaca nevoile specifice fiecaruia si la nivelul de calitate solicitat, contribuind astfel la cresterea si dezvoltarea lor si la asigurarea unui mediu de afaceri sanatos si prosper.
Valorile pe care ni le-am asumat si care ne ghideaza pasii sunt Stabilitate, Profesionalism, Asistenta, Tehnologie, Inovatie si Investitie... pe scurt SPATII, acestea fiind adevaratele noastre avantaje competitive, care au facut posibila dezvoltarea si ascensiunea noastra.
Portofoliul nostru este format din spatii cu diverse destinatii, de la spatii pentru birouri si comert pana la spatii pentru depozitare, productie si agricultura.
    In virtutea valorilor ce stau la baza culturii noastre organizationale (Stabilitate, Profesionalism, Asistenta, Tehnologie, Inovatie si Investitie) am reusit sa stabilim relatii foarte bune si de lunga durata cu partenerii nostri printre ei numarandu-se nume importante pe plan local si national, cum ar fi: Altex, Sensiblu, Avon, BRD, Michelin Romania, Arabesque, Terapia Cluj, Polisan, Hepites, Flux si Pharma Farm.

Adresa:  Str. G. Cosbuc nr. 257, Galati
Telefon: 0236 407 118
Fax: 0236 407 103
Mobil: 0741 155 055
E-mail:  office@spatii.ro;    roxana.toma@spatii.ro


Url: www.forumbraila.ro/Imobiliare+Galati-p3-34-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.