24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalul TBC trebuie sa se mute

Spitalul TBC din Braila trebuie sa se mute in cel mult cinci ani intr-o alta cladire. Proprietarul cladirii in care functioneaza unitatea, Institutul Religios al Bisericii Catolice, care a revendicat si castigat in instanta imobilul, a refuzat, din nou, schimbul de imobile propus de Consiliul Judetean, care a oferit o alta cladire in locul celei in care se afla bolnavii de TBC, anunta Agerpres.

Conform legii, putem ramane inca cinci ani in cladirea respectiva. Nu stiu cum vor putea folosi aceasta cladire cu alta destinatie, deoarece microbii sunt intrati in tencuiala si in caramizi. Ca urmare a faptului ca nu doresc nici sa faca reparatii la acest imobil, suntem in masura sa trecem aceasta cladire din public in privat si sa facem un proces verbal de transmitere a unei parti din imobilul, care are decizie de restituire. Nu putem sa transmitem unei alte persoane cladirea daca este in public", a declarat Nicu Filote, secretarul CJ Braila.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.