24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalul brailean de urgente va reabilitat

În curând începe procedura de achiziţie şi dotare a celor 11 săli de operaţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Proiectul de reabilitare a fost estimat la patru milioane de euro.

Aceasta este cea de-a doua licitaţie după ce prima a fost anulată din cauză că sălile nu erau conform normelor Uniunii Europene. Modernizarea sălilor şi dotarea lor cu aparatură ultramodernă se constituie într-un proiect a cărui valoare se ridică la patru milioane de euro. Potrivit calculelor Consiliului Judeţean, care administrează spitalul, numai costul unui pat ajunge la câteva sute de mii de euro. Activitatea medicilor nu va fi întreruptă deoarece pe toată perioada reabilitării se va lucra din afară.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.