24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spitalul de Psihiatrie Braila reabilitat

Prin intermediul unui proiect finantat prin Programul Operational Regional, va fi reabilitat ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie "Sf.Pantelimon" din Braila , informeaza Agerpres.

Pentru a fi posibil acest lucru, consilierii municipali au aprobat ca 241.000 de lei din bugetul local sa fie folositi pentru plata cofinantarii in cadrul proiectului de reabilitare, modernizare si dotare a ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Psihiatrie, valoarea totala a lucrarii fiind de 14.929.721 lei. Constructia se va intinde pe o suprafata de 886 de metri patrati.

Laborator nou la Maternitatea din Braila

In locul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie din Braila va fi realizat un laborator de antibiograma. "'In locul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie vrem sa infiintam un laborator de antibiograma, care va duce, cu siguranta, la scaderea consumului de medicamente in spital. Cu ajutorul antibiogramei, doctorii pot stabili exact ce antibiotic trebuie sa prescrie in fiecare caz medical in parte si nu vor mai aplica pe acelasi bolnav doua-trei medicamente, pentru a rezolva situatia", a spus Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean Braila. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.