24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalp de electricitate distrus de o masina care a derapat in curba

Sâmbătă, la orele 12:00, T.Gheorghe, angajat al S.D.E.E. Brăila a sesizat la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila faptul că, în localitatea Gulianca, a fost distrus un stâlp din reţeaua electrică.
   
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autorul distrugerii stâlpului este M.Marian (35 de ani), din comuna Măxineni, care, în acea dimineaţă, la orele 4:00, în timp ce conducea autoturismul, din direcţia Focşani-Brăila, pe DN 23, a derapat într-o curbă la dreapta, din localitatea Gulianca, şi a acroşat stâlpul, în urma impactului rezultând doar pagubele materiale.
   
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, prejudiciul urmând să fie comunicat ulterior.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.