24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statul grabeste plata taxelor si impozitelor

Aviz "amatorilor". Statul roman isi propune anul acesta sa colecteze obligaţiile fiscale inainte de termen, sa aduca bani la visteria statului, ca doar vin sarbatorile de iarna. Prin comunicatul de presa nr. 23.039/12.12.2012 Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Brăila isi anunta contribuabilii despre modificarea termenului de depunere şi de plată a obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2012 care va fi până la data de 21 decembrie desi legea spune ca termenul  trebuie sa fie 25.12.2012.
Sfarsitul lui 12012 aduce zile libere mai multe bugetarilor care, prin reglementarea statului roman, vor fi liberi atat pe 24 decembrie cat si pe 31. Astfel institutiile statului vor fi inchise in perioada 25-26 decembrie 2012, 31 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013 iar contribuabilii trebuie sa bage mana adanc in buzunar si sa grabeasca formalitatile de depunere şi de plată a obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie, chiar daca platile aferente ar fi putut fi facute in prima zi lucratoare dupa 25 decembrie.
Visteria statului are nevoie de banii contribuabililor iar constrangerea de depunere din timp va fi facuta chiar printr-o ordonanta de urgenta de la Guvernul Romaniei, conform comunicatulul de presa de mai jos:

Ministerul Finanţelor Publice       
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală       
Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Brăila
Nr.  23.039 / 12.12.2012

ÎN ATENŢIA CONTRIBUABILILOR

    Din informaţiile primite de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, termenul de depunere şi de plată a obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2012 va fi până la data de 21 decembrie 2012. Acest termen va fi aprobat de Guvernul României prin ordonanţă de urgenţă."

                                             
                                   Direcţia Generală a Finanţelor Publice
                                       judeţ Brăila
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.