24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statul roman nu va mai avea bani de pensii

Batranete, haine grele. Dupa o viata intreaga de munca, oricine apuca sa iasa la pensie isi doreste ca perioada ce urmeaza sa fie linstita si fara griji. Numai ca pentru aceasta liniste este nevoie de sanatate de fier si bani care sa mentina un echilibru benefic organismului uman. Statul roman pare ca ii va pune pe cei nascuti  in perioada 1966-1971 in situatia de a nu mai avea fonduri necesare pentru pensii. Statul roman ar putea asigura doar 15% din ultimul salariu pentru pensie, extraordinar de putin, de altfel, in conditiile in care viata devine tot mai scumpa.
"În momentul în care persoanele născute în perioada 1966-1971 vor ieşi la pensie nu vor mai exista resurse, în cadrul sistemului actual, pentru a li se putea plăti o pensie mai mare de 15% din ultimul salariu", a declarat vicepreşedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Ion Giurescu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.