24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strazile Brailei vor fi invadate de terasele de vara

Vine vara. Ştrand, Lacu Sărat, Dunăre, munte, mare, soare, plajă şi multă distracţie. Toate acestea sunt aşteptate de brăileni cu sufletul la gură, sătui de atâta frig.

Odată cu începerea sezonului estival, la Brăila, va începe să răsară şi terasele fie ele pe Faleza Dunării, prin Monument şi de ce nu pe trotuare.

Nu de puţine ori am înjurat printre dinţi, deoarece eram nevoiţi să ocolim pe trotuar câte o construcţie improvizată din lemn, cu mese şi scaune din plastic numite terase de vară.

Nu de puţine ori vedem în municipiu o dată cu venirea sezonului cald nişte improvizaţii la bordură sau margine de şosea construite de prost gust.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.