24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strazile Brailei vor fi pazite de 200 de camere video

Peste o lună şi jumătate Primăria Municipiului va amplasa “ochi electronici” în mai multe zone din municipiu, care vor monitoriza 24 din 24 de ore tot ce se întâmplă în toate zonele din oraş.

Străzile municipiului Brăila vor fi supravegheate non-stop de 200 de camere video în cadrul unui proiect naţional pentru a cărui realizare s-au obţinut fonduri europene. Camerele de supraveghere vor fi instalate în intersecţii, zonele des circulate, dar şi în locurile unde s-a dovedit că s-au petrecut fapte antisociale.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.