24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strazile Galatiului au buget consistent pentru reabilitare

Banii au fost împrumutaţi de la BRD şi era nevoie ca Ministerul Finanţelor să garanteze pentru creditul contractat anul trecut. Primarul Dumitru Nicolae spune că, în sfârşit, a reuşit să obţină această garanţie.

Primarul Dumitru Nicolae s-a ţinut de promisiunea făcută în ultima conferinţă de presă pe care a susţinut-o şi, după cum afirmă, a făcut demersuri pe lângă Ministerul Finanţelor pentru a obţine garantarea unui credit în valoare de 61 de milioane de euro contractat anul trecut la BRD Gruppe Societe Generale.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.