24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studentii galateni ne indeamna sa ne iubim romaneste de Dragobete

Ei le-au pregătit participanţilor multe surprize. La întreţinerea atmosferei de distracţie vor contribui şi mai mulţi artişti ai Teatrului Muzical. Startul petrecerii se dă la ora 22.30, iar intrarea este liberă pentru studenţi.

Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, Liga Studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" şi Teatrul Muzical "Nae Leonard" şi-au dat mâna, cum se spune, şi au pregătit o petrecere incendiară în această noapte, în Club S.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.