24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subiectele la bacalaureat 2012 sunt gata

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat pentru Realitatea TV că instituţia este pregătită pentru susţinerea examenelor naţionale. De asemenea, acesta a declarat că subiectele de examen sunt gata. Toate centrele vor fi supravegheate video, fără excepţie!

Acesta a mai spus că există o singură problemă cu preşedinţii comisiei de bacalaureat. "Încă nu s-au definitivat comisiile de examinare. Preşedinţii care sunt implicaţi în campaniile electorale vor fi schimbaţi. Da, sunt obligat să fac schimbări, cei care le vor lua locul nu vor fi activişti de partid", a spus Pop. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.