24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subventia de caldura are criterii dure de selectie

Daca anii trecui cateva copii dupa actele de identitate si o factura erau documentele care constituiau dosarul in vederea aprobarii ajutorului de caldura, anul acesta criteriile de selectie sunt mai dure iar dosarul este mai stufos si, implicit, drumurile in vederea realizarii acestuia sunt mult mai multe. Desi mai sunt doar cateva zile pana la termenul limita de depunere a dosarelor (20 noiembrie 2012), brailenii nu mai sunt atat de numerosi la ajutorul de caldura. Pana acum doar 10 asociatii de proprietari care au contract CET Braila au solicitat distributia de agent termic si doar 180 au depus cereri pentru  acordarea de subventie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.