24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surface Pro 3 si laptop si tableta

Potrivit ultimelor stiri din domeniul IT postate pe site-ul www.repsoft.ro la sectiune de noutati, Microsoft arunca manusa producatorilor celebri de laptopuri, Apple cu iPad Air si Macintosh cu MacBook Air, prin ceea ce se numeste mai nou 2 in 1 sau
hibrid: laptop si tableta la un loc.

Despre Surface PRO 3 se poate spune ca este tableta ce poate lua locul unui laptop. Aceasta afirmatie este bazata pe specificatiile impresionante pe care le are acest produs. De exemplu, procesorul este un Intel din a 4-a generatie (i3,  i5, i7) in timp ce capacitatea de stocare variaza de la 64 la 128 GB iar memoriile ram pot fi de 4, respectiv 8 GB.

Exceptand micile dezvantaje acesta este cel mai stralucitor exemplu nu numai a viziunii microsoft despre laptopul viitorului ci si despre intreaga categorie de hibride (2in1) laptop-tableta sau mai degraba invers. Mai mult, Microsoft este asa de sigura pe produsul lor incat nu ezita sa il compare cu Apple iPad Air si MacBook Air !  Citeste toata stirea 


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.