24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sute de braileni s-au inchinat la moastele Sfantului Nicolae

Sute de credinciosi au participat, marti, la slujba speciala dedicata patronului spiritual al Brailei, Sfantul Ierarh Nicolae.

Incepand cu ora 9.00, IPS Casian Craciun, arhiepiscopul Dunarii de Jos, alaturi de un sobor de preoti din eparhiile Brailei, dar si de la Arhiepiscopia Galatiului, a oficiat Sfanta Liturghie Arhiereasca la Biserica Sf. Nicolae, in prezenta oficialitatilor locale.

Pentru asigurarea ordinii si linistii publice au fost mobilizati zeci de jandarmi, politisti de la Ordine Publica si politisti comunitari. Aceasta misiune s-a desfasurat in conditii bune, potrivit informatiilor primite de la jandarmi, care au instalat inca de la inceput garduri de protectie.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.